Ολυμπιακοί Αγώνες: Στα προημιτελικά του τένις ο Τζόκοβιτς με την 21η σερί φετινή νίκη! (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στα προημιτελικά του τένις ο Τζόκοβιτς με την 21η σερί φετινή νίκη! (vid)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπέρασε το εμπόδιο του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς (2-0 σετ, 6-3, 6-1) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στα προημιτελικά και ο Ζβέρεφ.

Στα προημιτελικά του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά τη νίκη του με 2-0 σετ επί του Ισπανού Αλεχάντρο Νταβίντοβατς. Ο Σέρβος, Νο1 στην Παγκόσμια Κατάταξη, δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη, δίνοντας μόλις 4 γκέιμς στον αντίπαλό του.

Αυτή ήταν η 21η συνεχόμενη νίκη για φέτος για τον «Τζόκερ», ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες το σερί του φτάνει στις 12 νίκες. Αυτός ο αριθμός είναι ικανός να ισοφαρίσει την επίδοση του Άντι Μάρεϊ.

Αν ο Τζόκοβιτς καταφέρει να επικρατήσει και του Ιάπωνα Νισικόρι, στα προημιτελικά, τότε θα φτάσεις στις 13 συνεχόμενες, κυνηγώντας το ρεκόρ όλων των εποχών που έχει στο ενεργητικό του ο Ρότζερ Φέντερερ!

Στα προημιτελικά έφτασε και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, επικρατώντας του Γεωργιανού Μπασιλασβίλι με 2-0 σετ (6-4, 7-5). Επόμενος αντίπαλος του Γερμανού, ο Γαλλος Σαρντί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ Τελευταία Νέα