O Ζβέρεφ το τελευταίο εμπόδιο του Τζόκοβιτς πριν τον τελικό (vid)

O Ζβέρεφ το τελευταίο εμπόδιο του Τζόκοβιτς πριν τον τελικό (vid)
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ απέκλεισε με 6-4,6-1 τον Ζερεμί Σαρντί και θα παίξει την Παρασκευή (11:00) στον ημιτελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ένας σπουδαίος ημιτελικός ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και στον Νόβακ Τζόκοβιτς προέκυψε στο απλό του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο Γερμανός που είναι στο Νο5 κόσμου απέκλεισε με 6-4,6-1 τον Γάλλο Ζερεμί Σαρντί και θα παίξει την Παρασκευή (11:00) στον ημιτελικό με το Νο1 κόσμου τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Οι δυο τους έχουν δώσει 8 παιχνίδια και ο Σέρβος έχει 6 νίκες εκ των οποίων οι 5 σερί. Μέσα στο 2021 ο "Νολε" κέρδισε με 3-1 στον προημιτελικό του Australian Open και με 2-1 στον όμιλο του ATP Cup.

Στον άλλο ημιτελικό (Παρασκευή, 09:00) θα δούμε τον Καρένιο Μπούστα με τον Κάρεν Κατσάνοφ. O Ισπανός είναι στο Νο11, ο Ρώσος στο Νο25 και ο Καρένιο Μπούστα έχει 3-2 νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Το 2021 έπαιξαν στο Monte Carlo Masters και ο Ισπανός επικράτησε με 6-2, 6-3. Σε σκληρή επιφάνεια ο Ρώσος είναι στο 2-1.

Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο και ο τελικός την Κυριακή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ Τελευταία Νέα