Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Τσιτσιπάς: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του Στέφανου

Δημήτρης Μύτικας
tsitsipas_getty
Παράταση πήρε η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους διοργανωτές ν' ανακοινώνουν την αναβολή του αγώνα του ελέω των καιρικών φαινομένων στην γαλλική πρωτεύουσα.

Τα καιρικά φαινόμενα στο Παρίσι έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην πρώτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, με συνέπεια η... καθυστερημένη πρεμιέρα του Τσιτσιπά που ήταν αρχικά, να αναβληθεί.

Μετά την αναβολή της πρώτης ημέρα στο skateboard, φυσικό επόμενο ήταν ν' αναβληθούν μαζικά και πολλοί αγώνες τένις. Μέσα στους αγώνες αυτούς ήταν και αυτός του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο τρίτο court.

Το γεγονός αυτό σημαίνει πως την Κυριακή (28/7) αναμένονται δύο ελληνικές πρεμιέρες στο τένις, καθώς είναι πολύ πιθανό στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας να βρίσκεται και ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ Τελευταία Νέα