Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εύκολες νίκες για Αλκαράθ και Τζόκοβιτς στην πρεμιέρα τους

Newsroom
alcaraz_olympics
Πολύ καλές και πειστικές πρεμιέρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες πραγματοποίησαν Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς παίρνοντας το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Παρίσι.

Πρεμιέρα με το δεξί έκαναν οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάρλος Αλκαράθ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, επικρατώντας με σχετική ευκολία των Μάθιου Έμπντεν και Χάντιντ Χαμπίμπ αντίστοιχα.

Χρονικά πρώτο ήταν το ματς του Σέρβου τενίστα, ο οποίος χρειάστηκε μόλις 53 λεπτά παραχωρώντας μόλις ένα game στον αντίπαλό του για το επιβλητικό 6-0, 6-1. Ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο από νωρίς απέκτησε πολύ καλό μομέντουμ, με αποτέλεσμα να... καθαρίσει σε γρήγορο χρονικό διάστημα και να πάρει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο, εκεί όπου θ' αντιμετωπίσει τον νικητή του ματς Ναδάλ - Φούτσοβιτς.

Λίγο αργότερα ο Κάρλος Αλκαράθ δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Λιβάνιο Χάντιντ Χαμπίμπ, τον οποίον κέρδισε με 6-3, 6-1 μετά από 70 λεπτά σημειώνοντας την πρώτη του νίκη σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτή ήταν η 8η σερί νίκη για τον νεαρό Ισπανό στα court του Roland Garros, όπου πριν 1,5 μήνα πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου. Στον επόμενο γύρο ο Νο.3 του κόσμου θ' αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γκρίεκσπουρ - Νόρι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ Τελευταία Νέα