Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με Σάκκαρη, Τσιτσιπά και διπλό ανδρών την Κυριακή

Newsroom
H μαρία Σάκκαρη
Πλούσια δράση με Σάκκαρη, Τσιτσιπά, αλλά και διπλό ανδρών την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Roland Garros για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η βροχή έφερε την αναβολή σε όλα τα παιχνίδια στα ανοικτά γήπεδα του Roland Garros το Σάββατο (27/7) για το τουρνουά τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Έτσι την Κυριακή υπάρχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Μαυροβούνια, Ντάνκα Κόβινιτς, σε ένα παιχνίδι που θα ανοίξει το πρόγραμμα της ημέρας στις 13:00, στο «Suzzane Lenglen», που έχει οροφή, επομένως δεν κινδυνεύει από την πιθανότητα βροχής.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ζιζού Μπεργκς θα βρεθούν ξανά στο «Simonne Mathieu» για το παιχνίδι τους για τον 1ο γύρο, που δεν έγινε το Σάββατο. Ο αγώνας έχει οριστεί ξανά 3ο στη σειρά και θα αρχίσει γύρω στις 17:00.

Τέλος, ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα αγωνιστούν στο 4ο και τελευταίο παιχνίδι στο court 14 στην πρεμιέρα τους στο διπλό ανδρών. Θα αντιμετωπίσουν τους Πορτογάλους, Νούνο Μπόργκες και Φρανσίσκο Καμπράλ, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να αρχίσει γύρω στις 20:00.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ Τελευταία Νέα