Τσιτσιπάς στο Gazzetta: «Τα έπαιξα τελείως με τον αγώνα της Εθνικής μπάσκετ, φώναζα μέσα στο δωμάτιο»

Πηνελόπη Γκιώνη
τσιτσιπας
Την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών παρακολούθησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενώ έδωσε και μερικές προβλέψεις για τα μετάλλια που θα μπορούσε να πάρει η ελληνική ομάδα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Μετά την πρόκρισή του στον δεύτερο γύρο του μονού ανδρών, στο τουρνουά του τένις των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τον αγώνα του και έπειτα για την ελληνική ομάδα.

Ο Έλληνας τενίστας έδωσε μερικές προβλέψεις για την ελληνική αποστολή και τα μετάλλια που θα ήθελε να πάρουν οι συναθλητές του. Ο Τσιτσιπάς, μίλησε πρώτα για τον καλό του φίλο Εμμανουήλ Καραλή (Μανόλο) ενώ αναφέρθηκε και στη συναθλήτριά του, Μαρία Σάκκαρη. Παράλληλα, αποκάλυψε πως βίωσε μεγάλη αγωνία όσο παρακολουθούσε τον πρώτο αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών με τον Καναδά που, όπως επεσήμανε, φώναζε μέσα στο δωμάτιό του καθώς είχε παθιαστεί πολύ!

Οι προβλέψεις του Τσιτσιπά στο Gazzetta, για τα μετάλλια της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Θα ήθελα πάρα πολύ να δω το Μανόλο να κερδίζει ένα από τα μετάλλια στο άλμα επί κοντώ. Φυσικά, εύχομαι και στον Τεντόγλου να καταρρίψει κάποιο ρεκόρ! Εύχομαι ο Τεντόγλου να βγει νικηφόρος από την προσπάθειά του εδώ στο Παρίσι. Φυσικά, εύχομαι και στην Μαρία (σ.σ. Σάκκαρη) μεγάλες επιτυχίες!

Ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο)... Είδα τον αγώνα τους χθες με τον Καναδά, είδα όλο τον αγώνα και… ναι τα είχα παίξει τελείως! Φώναζα μέσα στο δωμάτιο, είμαι πολύ παθιασμένος για το μπάσκετ και θα υποστηρίζω σε κάθε τους προσπάθεια. Πραγματικά είναι από τα αθλήματα από τα οποία με εξιτάρουν περισσότερο. Οπότε έρχομαι στο Γιάννη να καταφέρει να πάρει κάποιο μετάλλιο στους αγώνες, με την Εθνική ομάδα να βγούνε νικηφόροι, να πετύχουν σημαντικές προκρίσεις, να κερδίσουν κάποιες καλές ομάδες. Ήμασταν πολύ κοντά χθς με τον Καναδά.

Ένας φίλος μου, πολύ καλός φίλος μου, που νομίζω πρέπει να είναι από τους τελευταίους του Ολυμπιακούς Αγώνες, άμα δεν κάνω λάθος, είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας που του εύχομαι το χρυσό! Εύχομαι να πάρει άλλο ένα χρυσό εδώ»!

Τσιτσιπάς: «Έκανα ματ με τη βασίλισσα»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ Τελευταία Νέα