Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Τσιτσιπάς, Σάκκαρη: Διπλή αποστολή για τους Έλληνες

Newsroom
tsitsipas_-_sakkari
Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη για τον 2ο γύρο στο μονό στο πρόγραμμα της Δευτέρας, ενώ παράλληλα θα παίξουν και στο διπλό μικτό το οποίο κάνει πρεμιέρα. 

Την αρχή θα κάνει η Μαρία Σάκκαρη, η οποία αγωνίζεται στο 2ο παιχνίδι του court 14, κόντρα στην Κινέζα Γιου Γιουάν, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 15:00 ώρα Ελλάδας, ενώ ο Τσιτσιπάς θα παίξει ξανά στο Simonne Mathieu και πάλι στο 3ο κατά σειρά ματς, κόντρα στον Βρετανό Ντάνιελ Έβανς, με το παιχνίδι να ξεκινάει περίπου στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Στο τελευταίο ματς του ιδίου court θα γίνει και το παιχνίδι του διπλού μικτου με το ελληνικό δίδυμο να αντιμετωπίζει το ολλανδικό ζευγάρι Ντέμι Σουρς και Γουέσλεϊ Κουλχοφ για τον 1ο γύρο.

Φυσικά το παιχνίδι που αναμένουν όλοι στο πρόγραμμα της Δευτέρας δεν είναι άλλο από αυτό του Ράφα Ναδάλ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς μια αναμέτρηση η οποία είναι προγραμματισμένη να διδαχθεί στο 2ο κατά σειρά ματς του Philippe Chatrier και θα αρχίσει περίπου στις 14:30 ώρα Ελλάδας μετά το ματς της Ίγκα Σφιόντεκ με την Ντιάν Πάρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ Τελευταία Νέα