Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη συνεχίζουν την... κοινή πορεία τους

Στέφανος Τσιτσιπάς Ολυμπιακοί Αγώνες 2024
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη συνεχίζουν να βλέπουν ενωμένες αρκετές τελείες από την καριέρα τους.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη ανέβηκαν στη σκηνή των Ολυμπιακών Αγώνων την ίδια μέρα. Η βροχή καθυστέρησε ένα 24ωρο την πρεμιέρα του Τσιτσιπά και έτσι με διαφορά λίγων ωρών, οι δυο τους πήραν προκρίσεις απέναντι σε Ζίζου Μπεργκς και Ντάνκα Κόβινιτς (φωτογραφία του Νίκου Κομίνη από το παιχνίδι με τη Σάκκαρη) αντίστοιχα.

1

Με την καριέρα τους να συνεχίζει να 'χει αρκετά κοινά σημεία. Η αρχή έγινε με τους πρώτους τους τίτλους σε Εστορίλ και Ραμπάτ, τον Μάιο του 2019, με απόσταση μίας ημέρας. Αλλά στο Philippe Chatrier οι κοινές τους αναφορές δε σταματάνε.

Στο Roland Garros του 2021 είχαν αμφότεροι τη μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας τους, με τη Μαρία Σάκκαρη να χάνει match point απέναντι στην Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα στον ημιτελικό και τον Στέφανο Τσιτσιπά να βλέπει τον Νόβακ Τζόκοβιτς να επιστρέφει από το εις βάρος του 2-0 στον τελικό.

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έφτασαν μια... ανάσα από τη ζώνη των μεταλλίων στο μικτό διπλό του Τόκιο, όταν και αποκλείστηκαν από το δίδυμο των Πιρς και Μπάρτι, αλλά απόψε θα μπουν ξανά στη «μάχη», έχοντας δύσκολο έργο κόντρα σε Κούλχοφ και Σχουρς.

1

Λίγο νωρίτερα, βέβαια, θα δώσουν τα παιχνίδια τους για το μονό, κόντρα στη Γουέν Γουάν και τον Ντανιελ Έβανς. Μία πορεία που είχε ξανά... κοινά σημεία στο Τόκιο, όπου οι δυο τους ηττήθηκαν στον 3ο γύρο με ανατροπή από την Ελίνα Σβιτολίνα (5-7, 6-3, 6-4) και τον Ούγκο Ουμπέρ (2-6, 7-6(4), 6-2).

@Photo credits: Νίκος Κομίνης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ Τελευταία Νέα