Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πέταξε εκτός την Γκοφ η Βέκιτς και περιμένει Σάκκαρη

Newsroom
vekic
Η Ντόνα Βέκιτς έκανε την... έκπληξη του τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποκλείοντας την Κόκο Γκοφ στον τρίτο γύρο με 7-6(7), 6-2.

Με μία τεράστια νίκη στο γυναικείο ταμπλό ξεκίνησε η τρίτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, με την Ντόνα Βέκιτς ν' αποκλείει την Κόκο Γκοφ χωρίς να χάσει σετ με 7-6(7), 6-2.

Η 28χρονη τενίστρια από την Κροατία πραγματοποίησε τεράστια εμφάνιση, αφού κατάφερε στο πρώτο σετ να επιστρέψει από το 2-5 και να στείλει το σετ στο tie-break. Εκεί, επικράτησε στις λεπτομέρεις της Γκοφ με 9-7 και πήρε το προβάδισμα στον αγώνα.

Στο δεύτερο σκέλος του ματς η Βέκιτς είχε το μομέντουμ, το οποίο της έδωσε την ώθηση να κάνει το 2-0 σετ (6-2) απέναντι στη Νο.2 του κόσμου και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.

Το αποτέλεσμα στη σημερινή αναμέτρηση αφορά άμεσα τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία παίζει λίγο αργότερα εντός της ημέρας, καθώς η Ελληνίδα είναι στη μεριά της Αμερικανίδας την οποία θα πετύχαινε στα προημιτελικά. Αυτό σημαίνει πως η 29χρονη, αν περάσει την Κόστιουκ στη φάση των "16" θα έχει πιο εύκολο έργο απέναντι στην κολλητή της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ Τελευταία Νέα