Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αρνείται ν' αποσυρθεί ο Μάρεϊ

Newsroom
murray
Σε ακόμη ένα ματς του διπλού ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες το δίδυμο Άντι Μάρεϊ και Ντάνιελ Έβανς αρνήθηκαν να χάσουν από το δίδυμο Σαντέ Ζιλέ και Γιόραν Βλίχεν με 6-3, 6-7(8), 11-9.

Άντι Μάρεϊ και Ντάνιελ Έβανς το έκαναν ξανά! Μετά από τα 5 σωσμένα match-points στην πρεμιέρα του διπλού ανδρών κόντρα στους Ντάνιελ και Νισικόρι, έσωσαν ακόμα δύο απέναντι στους Βέλγους Σαντέ Ζιλ και Γιόραν Βλίχεν τους οποίους και κέρδισαν με 6-3, 6-7(8), 11-9 παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ένα ακόμα θρίλερ, ένα ακόμα ματς για γερά νεύρα με τους Μάρεϊ και Έβανς να βγαίνουν ξανά νικητές και να παίρνουν μια τεράστια πρόκριση για τα προημιτελικά του διπλού ανδρών. Η διαφορά με το παιχνίδι κόντρα στους Ιάπωνες στον 1ο γύρο ήταν απλά ότι αυτή τη φορά και οι Βρετανοί έχασαν 2 match-points, στο tie-break του 2ου σετ, όμως αυτό δεν τους πτόησε και πήραν με απίθανο τρόπο το super tie-break.

Οι Βρετανοί πάτησαν πάνω στο μοναδικό break του αγώνα, για να κατακτήσουν το 1ο σετ με 6-3 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. Στο δραματικό 2ο set τα δύο ζευγάρια ξεκίνησαν έχοντας από 3 mini-break με το σκορ να είναι ισόπαλο 5/5, ενώ λίγο αργότερα έγινε 8/8.

Σε αυτό το διάστημα Μάρεϊ και Έβανς έχασαν 2 ευκαιρίες για να κλείσουν το ματς με τους Ζιλ και Βλίχεν να σβήνουν 2 match-points, ενώ με 2 σερί πόντους στο τέλος οι Βέλγοι κατάφεραν να κάνουν το 10/8 και να ισοφαρίσουν σε 1-1.

Στο super tie-break έγινε πραγματικός χαμός. Οι Βέλγοι έφτασαν σε 5 mini-break, έναν τεσσάρων των Βρετανών, προηγήθηκαν με 9-7, έχοντας στη διάθεσή τους 2 match-points, όμως από εκεί και πέρα Μάρεϊ και Έβανς κατέκτησαν τους επόμενους 4 πόντους και με 11-9 πήραν μια ακόμη μεγάλη πρόκριση.

Στη φάση των “8” θα παίξουν είτε με τους Αμερικανούς Τέιλορ Φριτς και Τόμι Πολ, είτε με τους Ολλανδούς Ρόμπιν Χάασε και Ζαν Ζουλιέν Ρογιέρ που θα αγωνιστούν την Τετάρτη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ Τελευταία Νέα