Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σβιόντεκ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ταμπλό των γυναικών

Newsroom
swiatek
Το πρώτο μετάλλιο στο μονό των γυναικών πήγε στην Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία με τη νίκη της επί της Άννα Σμιέντλοβα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μπορεί να έχασε μία θέση στον τελικό από την Τσινγουέν Ζενγκ και παράλληλα το αήττητο της στα court του Roland Garros, αλλά η Ίγκα Σβιόντεκ βρέθηκε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων, επικρατώντας της Άννα Σμιέντλοβα με 6-2, 6-1 στον μικρό τελικό του γυναικείου ταμπλό.

Η Πολωνή τενίστρια ήταν σαφώς επηρεασμένη από την ήττα της στα ημιτελικά, αλλά απέναντι στην Σλοβάκα αθλήτρια δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Αυτό, μάλιστα, αποδεικνύουν και τα σκορ στα σετ, με την Νο.1 στον κόσμο να επιτρέπει την κατάκτηση τριών games στην αντίπαλό της.

Οι πρώτες δύο θέσεις στο βάθρο θα κριθούν στον τελικό του Σαββάτου (3/8) ανάμεσα στις Τσινγουέν Ζενγκ και την Ντόνα Βέκιτς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ Τελευταία Νέα