Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι 184 παίκτες και παίκτριες για το τουρνουά τένις στο Παρίσι

Newsroom
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ανακοίνωσε τους 184 παίκτες και παίκτριες που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Τα ονόματα των αθλητών και των αθλητριών που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ανακοίνωσε την Πέμπτη (4/7) η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης.

Συνoλικά 184 παίκτες και παίκτριες από 41 χώρες, βρίσκονται στα entry list σε μονό και διπλό ανδρών και γυναικών, αλλά και στο διπλό μικτό.

Το τουρνουά τένις θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Roland Garros, η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 25 Ιουλίου, παραμονή της τελετής έναρξης, οι αγώνες θα αρχίσουν το Σάββατο (27/7) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 4 Αυγούστου.

Η Ελλάδα θα έχει εκπροσώπηση στο μονό ανδρών (Στέφανος Τσιτσιπάς), στο μονό γυναικών (Μαρία Σάκκαρη), στο διπλό ανδρών (Στέφανος Τσιτσιπάς/Πέτρος Τσιτσιπάς), στο διπλό γυναικών (Μαρία Σάκκαρη/Δέσποινα Παπαμιχαήλ) και στο διπλό μικτό (Στέφανος Τσιτσιπάς/Μαρία Σάκκαρη).

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο μονό ανδρών, αντίθετα στο μονό γυναικών θα έχουμε νέα ολυμπιονίκη, καθώς η Ελβετίδα, Μπελίντα Μπέντσιτς δεν θα πάρει μέρος στους αγώνες.

Οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Αλκαράθ, Σίνερ, Μεντβέντεφ (ως ουδέτερος αθλητής), Χουρκάτς και Φριτς ξεχωρίζουν στο μονό ανδρών, οι Σβιόντεκ, Ριμπάκινα, Κρεϊτσίκοβα, Γκαρσία, Παολίνι, Οσάκα, Σβιτόλινα, Γκοφ, Πεγκούλα βρίσκονται στα entry list γυναικών.

Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ανακοίνωσε τις επίσημες λίστες συμμετοχών για το Ολυμπιακό πρόγραμμα του τένις που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Roland Garros, από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου.

@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Μητσάκος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα