Ολυμπιακοί Αγώνες: O Τσιτσιπάς πρεμιέρα με τον Μπεργκς, το μονοπάτι του στο Παρίσι

Newsroom
tsitsipas_davis_cup
O Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε το μονοπάτι του στο μονό ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Ζιζού Μπεργκς από το Βέγλιο θα είναι ο παίκτης που θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 1ο γύρο του μονού ανδρών και για τη φάση των «64» στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Μπεργκς είναι στο Νο87 και ο Τσιτσιπάς (Νο.8) θα παίξει για δεύτερη φορά στην καριέρα του με τον 25χρονο τον οποίο είχε νικήσει το μακρινό 2017 στα προκριματικά του τουρνουά της Αμβέρσας.

Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που τον θέλουν φαβορί, στο 2ο γύρο ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό, Ντάνιελ Έβανς ή τον Τυνήσιο, Μοέζ Ετσαργκουί.

Στον 3ο γύρο ο Έλληνας άσος διασταυρώνεται με το Νο12 του ταμπλό, Σεμπάστιαν Μπαέζ ενώ από τα προημιτελικά και μετά αρχίζουν τα πολύ δύσκολα για τον Στέφανο, αφού Τζόκοβιτς ή Ναδάλ είναι στους πιθανούς αντίπαλοί του, ο κάτοχος του τίτλου Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα ημιτελικά και ο Κάρλος Αλκαράθ στον τελικό της 4ης Αυγούστου.

Πιθανή συνάντηση κορυφής για Ναδάλ και Τζόκοβιτς στον 2ο γύρο

Η κλήρωση έγινε με παρόντα τον Ράφαελ Ναδάλ, που επέστρεψε στις αγαπημένες του εγκαταστάσεις στο Roland Garros.

O Nαδάλ θα παίξει με τον Μάρτον Φούσοβιτς και αν περάσει στον 2ο γύρο, τότε είναι πιθανή η συνάντηση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο.1), που με τη σειρά του θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Μάθιου Εμπντεν.

Ο Κάρλος Αλκαράθ, Νο.2, θα παίξει με τον Χαμπί Χαμπίμπ από τον Λίβανο, και μετά θα διασταυρώσει με τον Τάλον Γκρίκσπορ ή τον Κάμερον Νόρι.
Τέλος, ο κάτοχος του τίτλου Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει Χάουμε Μουνάρ για την πρόκριση στον 2ο γύρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ Τελευταία Νέα