Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ναδάλ και Αλκαράθ μπήκαν με το δεξί στο διπλό και αποθεώθηκαν

Newsroom
nadal_olympics
Ράφα Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ έκαναν την ιδανική πρεμιέρα στο διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων, κερδίζοντας με 2-0 (7-6(4), 6-4) το αργεντίνικο δίδυμο των Μάξιμο Γκονζάλεζ και Αντρές Μολτένι.

Το δίδυμο των Ράφα Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ μπήκε με το δεξί στο Παρίσι για το διπλό ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι Ισπανοί στοχεύουν να φτάσουν ως το φινάλε της διαδρομής και με σκορ 2-0 (7-6(4), 6-4) επικράτησαν των Μάξιμο Γκονζάλεζ και Αντρές Μολτένι.

Το δίδυμο των Ισπανών επέστρεψε από break και στα δύο σετ για να φτάσει στη νίκη. Το πρώτο μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, αλλά ο Ναδάλ «καθάρισε» με ένα smash στο tiebreak, κάνοντας το 6-3, για να κλείσει τελικά το σετ με 7-4.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα απλοποιήθηκαν. Ο Αλκαράθ έδειξε τις ικανότητές του στο φιλέ, ξεπερνώντας το αγχωμένο του ξεκίνημα, το 3-0 έγινε άμεσα 3-3 και παρόλο που οι Ισπανοί έχασαν τρεις ευκαιρίες να κάνουν break στο 7ο game, τελικά τα κατάφεραν λίγο αργότερα κάνοντας το 4-5 για να φτάσουν τη νίκη.

Η πρόκρισή τους στον γύρο των «16» του διπλού σφραγίστηκε και πλέον περιμένουν αντίπαλο από το παιχνίδι των Γκρίσπουρ/Κουλχόφ - Φούκσοβιτς/Μαροζάν. Με τον Ναδάλ μάλιστα, μετά το φινάλε της αναμέτρησης, να κάνει παράπονα σχετικά με το πρόγραμμα σχετικά με την πρεμιέρα του κόντρα στον Φούκσοβιτς για το ταμπλό των ανδρών, βάζοντας μάλιστα και αστερίσκους για τη συμμετοχή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα