Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποσύρθηκε ο Ντε Μινόρ από το μονό πριν την πρεμιέρα του

Newsroom
de_minaur_olympics
Πριν την πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Άλεξ Ντε Μινόρ ανακοίνωσε την απόσυρσή τους από το μονό στο τουρνουά της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο Αυστραλός τενίστας Άλεξ ντε Μινόρ αποσύρθηκε από το μονό των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο ισχίο, που διέκοψε και την πορεία του στο Wimbledon.

Ο Ντε Μινόρ, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης, αποχώρησε από τον προημιτελικό του Wimbledon εναντίον του Νόβακ Τζόκοβιτς νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αφού υπέστη ρήξη χόνδρου στο ισχίο του.

«Έβαλα τα δυνατά μου για να είμαι έτοιμος για το μονό, αλλά το σώμα χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο», είπε στο Instagram.

Ο Αυστραλός τενίστας, αναμένεται να συμμετάσχει στο διπλό μαζί με τον Αλεξέι Ποπίριν. Θα συναντήσουν το ζευγάρι από τις ΗΠΑ, Όστιν Κράγιτσεκ και Ρατζίβ Ραμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα