Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Σάκκαρη - Κόβινιτς 2-0: Άνετη πρεμιέρα και πρόκριση στον δεύτερο γύρο

sakkari_olympics
Τη νίκη στην πρεμιέρα της και συνάμα την πρόκριση στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων στο τένις πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία πήρε τη νίκη με 6-0, 6-1 επί της Ντάνκα Κόβινιτς.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε εύκολο έργο στην πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και με 6-0, 6-1 κόντρα στην Ντάνκα Κόβινιτς πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Ελληνικός... μονόλογος στο πρώτο σετ

Η Μαρία Σάκκαρη στο πρώτο σετ μπήκε φουριόζα, μην επιτρέποντας στην αντίπαλό της να πάρει ανάσα. Η Ελληνίδα ήταν πιεστική με τα χτυπήματά της, με τα οποία έβαλε πολύ δύσκολα στην σημαιοφόρο του Μαυροβούνιου.

Από τη μεριά της η Κόβινιτς δυσκολευόταν αρκετά να βρει ρυθμό, βλέποντας κάποια διπλά λάθη να της κοστίζουν. Αυτό είχε ως συνέπεια για την τενίστρια από το Μαυροβούνιο να χάσει με σχετική ευκολία το σετ από την Μαρία Σάκκαρη με 6-0.

Δέχθηκε μπρέικ και με σερί 6-0 πήρε το σετ και την πρόκριση

Στην επανάληψη η Ντάνκα Κόβινιτς μπήκε καλύτερα από την Ελληνίδα, κάνοντας break. Βέβαια, η αντίδραση της παίκτριας από το Μαυροβούνιο ήταν προσωρινή. Η Μαρία Σάκκαρη πήρε πίσω το break και στη συνέχεια δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να πάρει κανένα game.

Στο 7ο game η Κόβινιτς βρέθηκε με τριπλό break point, αλλά η 29χρονη αθλήτρια στάθηκε στο ύψος της και έκανε το 6-1, το οποίο της έδωσε το σετ και τη νίκη. Η Νο.7 του κόσμου στην επόμενη φάση θ' αντιμετωπίσει τη νικήτρια από το ματς Αλεξαντρόβα - Γουάν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα