Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Γκρίγκσπουρ - Πέτρος Τσιτσιπάς 2-0: Γνώρισε την ήττα στην... έκτακτη πρεμιέρα του

Newsroom
petros_tsitsipas
Ο Πέτρος Τσιτσιπάς αγωνίστηκε στο μονό του τένις των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Τάλον Γκρίγκσπουρ, γνωρίζοντας την ήττα με 6-2, 6-3.

Αναμενόμενη ήττα γνώρισε ο Πέτρος Τσιτσιπάς από το Νο.27 του κόσμου Τάλον Γκρίγκσπουρ με 6-2, 6-3, κρατώντας την εμπειρία της συμμετοχής στο μονό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τα... χρειάστηκε, αλλά προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς (vids)

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς μπήκε εκτάκτως στο ταμπλό των ανδρών, μετά την αποχώρηση του Κάμερον Νόρι. Αυτό τον έφερε απέναντι στον Τάλον Γκρίγκσπουρ για τον πρώτο γύρο στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις.

Αναμφίβολα, ο Έλληνας τενίστας δεν είχε πολλές ελπίδες όμως πάλεψε στο ματς παίρνοντας πέντε games. Ο Γκρίγκσπουρ ήταν αποτελεσματικός και χωρίς δυσκολία, κέρδισε το σερβίς του και ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 62 λεπτά, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα