Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρόκριση στη φάση των "16" για την Σβιόντεκ στο... ρελαντί

Newsroom
swiatek_olympics
Η Ίγκα Σβιόντεκ πέρασε με σχετική άνεση το... εμπόδιο της Νταιάν Πάρι και με σκορ 6-1, 6-1 προκρίθηκε στη φάση των "16" των Ολυμπιακών Αγώνων στο γυναικείο ταμπλό του τένις.

Το δεύτερο παιχνίδια της Ίγκα Σβιόντεκ κύλησε όπως το πρώτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Η Πολωνή τενίστρια εντός μίας ώρας και 14 λεπτών πήρε τη νίκη με 6-1, 6-1 επί της Νταϊάν Πάρι και προκρίθηκε στη φάση των "16".

Αναμφίβολα, η νεαρή τενίστρια και Νο.1 στον κόσμο δεν αντιμετώπισε σε καμία στιγμή του ματς κάποιο πρόβλημα. Παραχώρησε δύο games στην αντίπαλό της, ένα σε κάθε σετ, και χωρίς να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Εκεί, η Ίγκα Σβιόντεκ θα αντιμετωπίσει την Ζιγιού Γουάνγκ, η οποία επικράτησε της Ντιάνα Σνάιντερ με 6-3, 6-1.

Νίκη - πρόκριση και για την Παολίνι

Με νίκη συνέχισε την πορεία της στο Ολυμπιακό τουρνουά η Τζαζμίν Παολίνι, η οποία πήρε straight set πρόκριση απέναντι στην Μάγδα Λινέτ, με σκορ 6-4, 6-1.

Γκουντούρα στο Gazzetta: «"Παγίδα" ο πρώτος αγώνας, αλλά έχω πολύ καλή ψυχολογία» (vid)

Η Ιταλίδα αθλήτρια, αν και δέχθηκε πρώτη μπρέικ στο ματς (2-3), κατάφερε να φέρει άμεσα τις ισορροπίες στο πρώτο σετ (4-4) και με μπρέικ στο 9ο game να βάλει τις βάσεις για το προβάδισμα στο ματς, το οποίο ήρθε ένα game αργότερα (6-4).

Το δεύτερο σετ ήταν εντελώς αντίθετο σε έκβαση με το πρώτο με την φιναλίστ στο Wimbledon να επιτρέπει στην αντίπαλό να πάρει μόνο ένα game. Το 6-1 ήταν το τελικό σκορ στο σετ, το οποίο έκλεισε το ματς και έδωσε την πρόκριση στην Παολίνι στη φάση των "16". Εκεί θ' αντιμετωπίσει τη νικήτρια από την αναμέτρηση Χαντάντ Μάια - Σμιεντλόβα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα