Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Σάκκαρη - Γουάν 2-0: Ανέβασε ρυθμό και έφυγε για τις "16"

Δημήτρης Μύτικας
sakkari_-_olympics
Η Μαρία Σάκκαρη διεύρυνε το νικηφόρο της σερί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και με νίκη 6-2, 6-1, πήρε την πρόκριση στη φάση των "16" στο Παρίσι.

Την πρώτη πειστική εμφάνιση της Μαρίας Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες ακολούθησε μία ακόμη. Η Ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε άνετα το... εμπόδιο της Γουέ Γουάν και με 6-2, 6-1 πέρασε στη φάση των "16" του τουρνουά.

Η 29χρονη αθλήτρια έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Κινέζα αντίπαλό της. Στο πρώτο σετ, η Σάκκαρη κράτησε όλα τα σερβίς της και με ένα break στο 4ο game έβαλε τις βάσεις για το προβάδισμα στο ματς. Μάλιστα, η Νο.7 του κόσμου πήρε διαφορά τριών games (5-2) και με την Κινέζα να έχει τις μπάλες στα χέρια πραγματοποίησε το 6-2 για να πάρει κεφάλι στα σετ.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο σετ και με break έκανε το 2-0. Βέβαια, η Ελληνίδα δέχθηκε... σπάσιμο στο σερβίς της, αλλά στο αμέσως επόμενο game έκανε break στο break για να πάρει εκ νέου διαφορά δύο games (3-1). Από εκεί και πέρα η Σάκκαρη έκανε 3-0 σερί (6-1) και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση.

Η Μαρία Σάκκαρη στην επόμενη φάση θ' αντιμετωπίσει την Μάρτα Κόστιουκ, η οποία επικράτησε νωρίτερα της Κλάρα Μπουρέλ με 7-6(3), 6-3.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα