Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκλεισμός από τον δεύτερο γύρο του διπλού γυναικών για Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ

Newsroom
sakkari_ellas
Μαρία Σάκκαρη και Δέσποινα Παπαμιχαήλ γνώρισαν την ήττα με 6-1, 6-3 στο διπλό γυναικών από τις Ντανιέλ Κόλινς και Ντεζιρέ Κράβτσικ στην πρεμιέρα τους στο διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το ελληνικό δίδυμο Σάκκαρη/Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο απέναντι σε αυτό των Κόλινς/Κράβτσικ και γνώρισε την ήττα με 6-1, 6-3 σε 66 λεπτά, χάνοντας την πρόκριση στον δεύτερο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων στο διπλό γυναικών.

Το ελληνικό δίδυμο έχασε εύκολα το πρώτο σετ, όμως στο δεύτερο οι δύο Ελληνίδες ήταν πιο ανταγωνιστικές και κατάφεραν να πάρει πίσω τα δύο πρώτα μπρέικ που δέχτηκαν (2-1, 4-3). Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο στο τρίτο, καθώς οι Αμερικανίδες προηγήθηκαν με 5-3 και έκλεισαν τον αγώνα αμέσως μετά στο σερβίς της Κόλινς.

Η Παπαμιχαήλ και η Σάκκαρη στο 2ο σετ κατέβαλαν καλή προσπάθεια για να μείνουν στο τουρνουά, ωστόσο Κόλινς και Κράβτσικ ήταν πολύ δυνατές και δεν είχαν πρόβλημα να κλείσουν το ματς.

Στον 2ο γύρο το αμερικανικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει τις Ουκρανές Λουντμίλα και Κιτσένοκ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα