Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Τσιτσιπάς: «Ανοίγει» το πρόγραμμα στο Simonne Matthieu η αναμέτρηση του κόντρα στον Μπάεζ

Newsroom
tsitsipas
Πρώτη στο Simonne Matthieu προγραμματίστηκε η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Σεμπάστιαν Μπάεζ, στο πλαίσιο της φάσης των "16" των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τις ήττες της Μαρίας Σάκκαρη και του διδύμου Σάκκαρη/Παπαμιχαήλ, έμεινε ο μόνος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο τένις στους Ολυμπιακού Αγώνες του Παρισιού με την αναμέτρηση του ν' ανοίγει το πρόγραμμα στο Simonne Matthieu.

Ο Έλληνας τενίστας αναμένεται ν' αναμετρηθεί με τον Αργεντινό Σεμπάστιαν Μπάεζ, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος στις 13:00 ώρα Ελλάδας την Τετάρτη (31/7). Αμφότεροι οι αθλητές έχουν στόχο την κατάκτηση ενός εισιτηρίου για την προημιτελική φάση.

Οι δύο παίκτες έχουν συναντηθεί στο παρελθόν ακόμα δύο φορές, δίνοντας εξαιρετικά παιχνίδια, τόσο στο Australian Open το 2022, όσο και πέρσι στο χωμάτινο τουρνουά της Μαδρίτης με τον Τσιτσιπά να επικρατεί ισάριθμες φορές. Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στους “8” είτε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, είτε τον Ντόμινικ Κέπφερ, οι οποίοι θα παίξουν την ίδια ώρα (13:00 GR) στο πρώτο παιχνίδι του Philippe Chatrier.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα