Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Τσιτσιπάς: Επόμενος αντίπαλος του ο Τζόκοβιτς

Δημήτρης Μύτικας
djokovic
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-3) του Γερμανού Ντόμινικ Κέπφερ και θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στην προημιτελική φάση του μονού ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά την επικράτηση επί του Ράφαέλ Ναδάλ ο Νόβακ Τζόκοβιτς πέρασε ένα ακόμη... εμπόδιο, αυτό του Ντομινίκ Κέπφερ στη φάση των "16" των Ολυμπιακών Αγώνων και με σκορ7-5, 6-3 πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά.

Ο Σέρβος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, με τους δύο αθλητές να έχουν συναντηθεί στα court του Roland Garros στον τελευταίο αγώνα του Grand Slam με τον Νο.2 του κόσμου να επικρατεί με 3-2 σετ, πραγματοποιώντας μία μεγάλη ανατροπή.

Αγωνιστικά ο Τζόκοβιτς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Στο πρώτο σετ αν και έκανε πρώτος break, είδε τον Κέπφερ να κάνει το break back και να ισοφαρίζει σε 4-4. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβις τους, με τον Τζόκοβιτς να πραγματοποιεί κομβικό break στο 12ο game παίρνοντας το προβάδισμα στο σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Νόλε χρειάστηκε ένα break και να κρατήσει τα σερβίς του για να διαμορφωθεί το τελικό 6-3 και να ντουμπλάρει τα σετ για τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα