Ολυμπιακοί Αγώνες: Προκρίθηκε στα ημιτελικά και περιμένει Τσιτσιπά ο Μουζέτι

Δημήτρης Μύτικας
musetti_olympic_games
Την πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι πήρε ο Λορέντζο Μουζέτι, επικρατώντας του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 7-5, 7-5 στα προημιτελικά του τουρνουά. Ο Ιταλός θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, εφόσον περάσει το εμπόδιο του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι θα έχουν νέο χρυσό Ολυμπιονίκη στο τένις των ανδρών, μιας και ο Λορέντζο Μουζέτι απέκλεισε στα προημιτελικά τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος είχε ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Τόκιο.

Ο Ιταλός τενίστας επικράτησε του Γερμανού με 7-5, 7-5 και θα πρόκειται να είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, εφόσον ο Έλληνας τενίστας προκριθεί στα ημιτελικά. Ο 25χρονος τενίστας αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (20:00, 1/8) τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στα ημιτελικά και ο Αλκαράθ

Ο Κάρλος Αλκαράθ συνεχίζει την πολύ καλή πορεία, επικρατώντας του Τόμι Πολ με 6-3, 7-6(7). Ο Ισπανός, μπορεί να γνώρισε τον αποκλεισμό στο διπλό μαζί με τον Ράφα Ναδάλ, αλλά στο μονό προχώρησε ακάθεκτος χωρίς να χάσει ακόμη σετ.

Στα ημιτελικά ο νεαρός Ισπανός θ' αντιμετωπίσει τον νικητή του προημιτελικού Ρουντ - Οζέρ Αλιασίμ, οι οποίοι αγωνίζονται το απόγευμα της Πέμπτης (18:10, 1/8).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα