Ολυμπιακοί Αγώνες: Υπερηχητικός Αλκαράθ προκρίθηκε στον τελικό

Newsroom
carlos_alcaraz
Ο Κάρλος Αλκαράθ μετέτρεψε τον ημιτελικό κόντρα στον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ σε... παράσταση για έναν ρόλο, με τον Ισπανό να επικρατεί με 6-1, 6-1 του Καναδού και να σφραγίζει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εντός μίας ώρας και 16 λεπτών ο Κάρλος Αλκαράθ πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και πήρε το πρώτο εισιτήριο στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά το 6-1, 6-1 επί του Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ.

Ο Ισπανός τενίστας ήταν εξαιρετικός σε όλη της διάρκεια του ματς, γεγονός που αποδεικνύει και το σκορ στα σετ, με το Νο.3 του κόσμου να επιτρέπει την κατάκτηση δύο games στον αντίπαλό του.

Στο εναρκτήριο σετ ο Αλκαράθ «άφησε» τον Καναδό να πάρει το game την πρώτη φορά που σέρβιρε στο ματς. Με το σκορ στο 1-1 ο Αλκαράθ έκανε σερί 5-0 για να πάρει το προβάδισμα στον ημιτελικό. Ίδιο στην έκβαση του σκορ ήταν το δεύτερο σετ με τον νεαρό Ισπανό να επικρατεί και πάλι με 6-1 και τελειώνει την υπόθεση πρόκριση.

Στον τελικό ο Αλκαράθ θ' αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Μουζέτι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα