Ολυμπιακοί Αγώνες: Προκρίθηκε στον τελικό ο Τζόκοβιτς και έκλεισε... ραντεβού με τον Αλκαράθ

Newsroom
djokovic
Στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στο μονό των ανδρών προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, επικρατώντας του Λορέντζο Μουζέτι με 6-4, 6-2, κλείνοντας... ραντεβού με τον Κάρλος Αλκαράθ στο τελευταίο ματς της διοργάνωσης.

Η επιθυμία του Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε πραγματικότητα, μετά τη συμμετοχή στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων με τον Σέρβο τενίστα να έχει... κλειδώσει τη συμμετοχή του στο βάθρο. Ο Νόλε πήρε τη νίκη κόντρα στον Λορέντζο Μουζέτι στον δεύτερο ημιτελικό του ανδρικού ταμπλό και με 6-4, 6-2 θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο Νο.2 του κόσμου, αν και το σκορ των σετ δεν το δείχνει αυτό, δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Μουζέτι με τον ημιτελικό να διαρκεί μία ώρα και 50 λεπτά. Το πρώτο σετ ήταν αρκετά ανταγωνιστικό με τους δύο αθλητές να διατηρούν τα σερβίς τους. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έστειλε τον Ιταλό να σερβίρει πρώτος για να μείνει στο σετ (5-4), αλλά στο 10ο game πραγματοποίησε το break για το 6-4 και το προβάδισμα στον ημιτελικό.

Το επόμενο σετ ήταν πιο πολύ στα μέτρα του Σέρβου, ο οποίος είχε αποκτήσει μομέντουμ. Μπορεί το ένα break να διαδέχθηκε το άλλο, αλλά ο Τζόκοβιτς έκανε δύο παραπάνω μπρέικ στο σετ για να διαμορφώσει το τελικό 6-2 στο σετ και να πάρει τη νίκη - πρόκριση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα