Roland Garros: Ξανά αντίπαλες Σαμπαλένκα και Μπαντόσα

Newsroom
sabalenka
Αρίνα Σαμπαλένκα και Πάουλα Μπαντόσα θ' αναμετρηθούν για τρίτη φορά μέσα στη σεζόν, μετά τις νίκες τους στον δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Η Πάουλα Μπαντόσα πήρε τη νίκη επί της Γιούλια Πουτίντσεβα με 4-6, 6-1, 7-5, πραγματοποιώντας ακόμη μία ανατροπή στο γαλλικό Grand Slam. Αυτή η νίκη της έδωσε την πρόκριση στον επόμενο γύρο, όπου θα βρεθεί αντίπαλη με την κολλητή της, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα προσέθεσε ακόμη μία εύκολη νίκη στο γαλλικό τουρνουά, επικρατώντας της Μογιούκα Ουτσιγιάμα με 6-2, 6-2. Η 26χρονη Λευκορωσίδα θα κληθεί ν' αντιμετωπίσει για τρίτη φορά την Ισπανίδα παίκτρια, μετά τις αναμετρήσεις τους στο Miami Open και στο Stuttgart Open. Μάλιστα, η Νο.2 τενίστρια στον κόσμο απέναντι στην Μπαντόσα διατηρεί σερί τεσσάρων νικών.

Παράλληλα με τις δύο τενίστριες την πρόκριση στον τρίτο γύρο πήρε η Έλενα Ριμπάκινα, η οποία νίκησε με 6-3, 6-4 την Αράντσκα Ρους και θ' αντιμετωπίσει την Ελίζ Μέρτενς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα