Η σταχτοπούτα Παολίνι στον τελικό του Roland Garros (vids)

Newsroom
Η Παολίνι
Το όνειρο της Τζασμίν Παολίνι συνεχίζεται με την Ιταλίδα να επικρατεί με 2-0 της Μίρα Αντρέεβα και να προκρίνεται στον τελικό του Roland Garros που είναι και ο πρώτος της τελικός σε τουρνουά Grand Slam.

Δεν έχει τέλος το παραμύθι της Τζασμίν Παολίνι στο φετινό Roland Garros. Η Ιταλίδα τενίστρια συνεχίζει να ζει το όνειρό της, καθώς κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του φημισμένου τουρνουά. Συγκεκριμένα η Παολίνι επικράτησε με 2-0 (6-3, 6-1) της μόλις 17 ετών Ρωσίδας, Μίρα Αντρέεβα και για πρώτη φορά στην καριέρα της θα διεκδικήσει ένα τουρνουά Grand Slam.

Απέναντι στην 28χρονη Ιταλίδα θα βρεθεί η Ίγκα Σβιόντεκ η οποία απέκλεισε την Κόκο Γκοφ και έφτασε στον τελικό του Rolan Garros για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στην Παολίνι και την Σβιόντεκ θα διεξαχθεί το Σάββατο (08/06) στις 16:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί στο Eurosport 1HD.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα