Η στιγμή της απονομής για τους Τσιτσιπά και Τζόκοβιτς (vids)

Η στιγμή της απονομής για τους Τσιτσιπά και Τζόκοβιτς (vids)
Ιστορία έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ως πρώτος Ελληνας σε τελικό grand slam.

Μπορεί να ηττήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Roland Garros αλλά μόνο περηφάνια πρέπει να νιώθει για την πορεία του στο τουρνουά.

Εγινε ο πρώτος Ελληνας που έπαιξε σε τελικό grand slam και παρέλαβε στο τέλος τον δίσκο που δίνεται κάθε χρόνο στους φιναλίστ.

Ο Στέφανος έδειχνε απογοητευμένος, πράγμα λογικό καθώς δεν έχει προλάβει να «χωνέψει» τον τρόπο με τον οποίο έχασε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά είναι δεδομένο πως όταν κοπάσει η ένταση και η κούραση του αγώνα, θα συνειδητοποιήσει πως πέτυχε μία τεράστια επιτυχία, η οποία είναι μόνο η αρχή…

Οσον αφορά τον Τζόκοβιτς, πανευτυχής σήκωσε στον αέρα του Παρισιού το κύπελλο της διοργάνωσης, καταφέρνοντας να φτάσει τα 19 grand slam, ένα μόλις πίσω από τους Φέντερερ και Ναδάλ, ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος τενίστας που κατακτά τουλάχιστον δύο τίτλους και στα 4 grand slam στην Open Era.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα