Roland Garros: Στο ίδιο ταμπλό με Αλκαράθ και Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς

O Στέφανος Τσιτσιπάς βγάζει άμυνα
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπεσε σε κλήρωση... φωτιά καθώς ξεκινά με Βέσελι, αλλά μετά τους «16» έρχονται... Αλιασίμ, Αλκαράθ και Τζόκοβιτς κατά σειρά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπεσε στο ίδιο τέταρτο με τον Κάρλος Αλκαράθ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Roland Garros.

Ο Ελληνας τενίστας θα έχει ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι φέτος στο Παρίσι, καθώς θα ξεκινήσει με τον Γίρι Βέσελι στον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο θα παίξει είτε με τον Ισπανό Μπαένα, είτε με παίκτη από τα προκριματικά. Μετά πιθανότεροι αντίπαλοι είναι ο Ισνερ, Ζαπάτα Μιράγιες ή ο Σβάρτσμαν, ενώ στους «16» ένας εκ των Αλιασίμ, Φονίνι, Κρέσι και Κόρντα.

Στα προημιτελικά πέφτει πάνω στον Αλκαράθ και στα ημιτελικά στον Τζόκοβιτς, αν δε γίνει κάτι συνταρακτικό, με τον Νόλε πάντως να έχει στο ίδιο τέταρτο τους Ρούμπλεφ, Χατσάνοφ, Φοκίνα, Αγούτ, Εβανς (παίζει με Κοκκινάκη), Βαβρίνκα και Χουρκάτζ!

Με παίκτη από τα προκριματικά αρχίζει ο Αλκαράθ, όπως και ο Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος έχει τον Σίνερ πιθανότερο αντίπαλό του στα προημιτελικά, με τους Ζβέρεφ, Τιάφο, Τσόριτς, Ντιμιτρόφ και Ντε Μινόρ στην ίδια πλευρά, ενώ στο κάτω ταμπλό, αλλά σε διαφορετικό τέταρτο, είναι οι Ρούνε, Ρουντ και Φριτζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα