Roland Garros: Άνετες προκρίσεις στον δεύτερο γύρο για Σίνερ και Σέλτον

Newsroom
sinner_roland_garros_
Προκρίσεις στον δεύτερο γύρο του Roland Garros χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα είχαν οι Γιανίκ Σίνερ και Μπεν Σέλτον, οι οποίοι επικράτησαν των Κρις Γιούμπανκς και Ουγκό Γκαστόν στις πρεμιέρες τους.

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις του στο Roland Garros οι Γιανίκ Σίνερ και Μπεν Σέλτον, οι οποίοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Κρις Γιούμπανκς και Ουγκό Γκαστόν σφραγίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του γαλλικού Grand Slam.

Πρώτος χρονικά αγωνίστηκε ο Γιανίκ Σίνερ, στο πρώτο ματς του Suzanne Lenglen. Η απόδοση του Ιταλού, πριν μπει στο court, αποτελούσε ερωτηματικό καθώς επέστρεφε από τραυματισμό στο ισχίο. Απέναντι στον Κρις Γιούμπανκς δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία και με νίκη 6-3, 6-3, 6-4 προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Roland Garros. Εκεί, ο Γιανίκ Σίνερ θ' αντιμετωπίσει τον Ριτσάρντ Γκασκέ, ο οποίος πήρε τη νίκη κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς με 7-6(5), 7-6(2), 6-4.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Μπεν Σέλτον επικράτησε του Ουγκό Γκαστόν με 3-6, 6-3, 6-4, 6-4. Παρά την άσχημη αρχή στο πρώτο σετ, όπου ο Αμερικανός δέχθηκε δύο breaks, η αντίδραση στα επόμενα σετ ήταν καταιγιστική. Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός τενίστας πέτυχε breaks στα επόμενα τρία σετ, δεχόμενος μόλις δύο και... κατάπιε τον αντίπαλο του.

Ο Νο.15 του κόσμου είχε οκτώ άσους στο παιχνίδι με 53(!) winners, ενώ το σερβίς του κινήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα φτάνοντας στο 72%. Βέβαια, ο νεαρός έκανε 45 λάθη έναντι 16 του Γκαστόν, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε την αστάθεια του Αμερικανού στο ματς.

Στον δεύτερο γύρο ο Σέλτον θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Κέι Νισικόρι, με τον Ιάπωνα τενίσα να επικρατεί του Γκάμπριελ Ντιαλό με 7-5, 7-6(3), 3-6, 1-6, 7-5.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα