Roland Garros: Χωρίς να... ιδρώσει προκρίθηκε στον τρίτο γύρο ο Μεντβέντεφ

Newsroom
medvedev_rg24
Την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Roland Garros πανηγύρισε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, επικρατώντας του Μιομίρ Κετσμάνοβτις σε έναν αγώνα όπου ο Σέρβος εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού.

O Ντανιίλ Μεντβέντεφ, αν και πήρε το πρώτο σετ (6-1) και προηγούταν 5-0 στο δεύτερο κόντρα στον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, είδε τον αντίπαλό του να εγκαταλείπει ελέω τραυματισμού με αποτέλεσμα ο Ρώσος να παίρνει την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Roland Garros.

Ο Ρώσος όπως δείχνουν και τα σκορ στα σετ (6-1, 5-0) δεν δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα Σέρβο τενίστα και σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη του αντιπάλου του είχε μία άνετη επικράτηση. Ο Μεντβέντεφ στον 3ο γύρο θα περιμένει είτε τον Αργεντινό Μαριάνο Ναβόνε, είτε τον Τσέχο Τόμας Μάχατς, που αν το επιτρέψει η βροχή θα αγωνιστούν την Πέμπτη στο 2ο παιχνίδι του court 11.

Παράλληλα με τον Μεντβέντεφ, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ πήρε τη νίκη επί του Φαμπιάν Μαροζάν και με 6-0, 6-3, 6-4 πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο. Ο Βούλγαρος τενίστας είχε ένα εύκολο πρωινό στα court του Παρισιού και με σχετική άνεση υπέταξε τον Ούγγρο αντιπαλό του. Στον τρίτο γύρο ο έμπειρος τενίστας θ' αντιμετωπίσει τον νικητή ανάμεσα σε Ζιζού Μπεργκς και Μαξ Μάρτερερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα