Τσιτσιπάς: Τον περιμένει ο Αρνάλντι στον τέταρτο γύρο του Roland Garros

Newsroom
tsitsipas_rome24
Ο Ματέο Αρνάλντι έκανε την έκπληξη κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ και με νίκη 7-6(8) 6-2, 6-4 πήρε την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Roland Garros, όπου περιμένει τον Στέφανο Τσιτσιπά

Επόμενος πιθανός αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, σε περίπτωση που περάσει το... εμπόδιο του Ζιζέν Ζανγκ, είναι ο Ματέο Αρνάλντι που επικράτησε του Αντρέι Ρούμπλεφ στον τρίτο γύρο του Roland Garros.

O Ιταλός τενίστας ήταν κυριαρχικός απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ και χωρίς να χάσει σετ πήρε το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο στο γαλλικό Grand Slam, εκεί όπου αναμένει ν' αντιμετωπίσει τον νικητή από το ματς του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ζιζέν Ζανγκ.

Αυτή είναι η 8η νίκη του στο χώμα φέτος (8-4), η 18η συνολικά στη σεζόν (18-12), και πάει για βαθμολογική άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη. Στο live ranking κέρδισε μία θέση (No34) και αν πετύχει μία ακόμα και περάσει στην 8άδα, μπορεί ν’ ανέβει και στο Top-30.

Ο Ιταλός μέτρησε και 75% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service, 71% από το δεύτερο, μετουσίωσε σε break 5/13 ευκαιρίες του, και παράλληλα έσβησε 1/3 του Ρώσου αντιπάλου του, που μετά το πρώτο set δεν έβρισκε πολλές επιθετικές λύσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα