Roland Garros: Νίκες με straight sets για Σβιόντεκ, Γκοφ και Ζαμπέρ

Newsroom
gauff_rg24
Την πρόκριση στην τέταρτη φάση του Roland Garros πανηγύρισαν οι Ίγκα Σβιόντεκ, Κόκο Γκοφ και Ονς Ζαμπέρ, επικρατώντας τον αντιπάλων τους με straight sets.

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία απέναντι στην Μαρία Μπόσκοβα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και με νίκη 6-4, 6-2 πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Roland Garros.

Η Πολωνή τενίστρια τα βρήκε λίγο σκούρα στο πρώτο σετ, παρά τα δύο breaks που την έφερε ένα game μακριά από την κατάκτηση του σετ (5-3). Η Μπόσκοβα βρήκε τον τρόπο να πάρει πίσω το ένα break της Νο.1 του κόσμου και να μειώσει σε 5-4, ωστόσο με τις μπάλες στα χέρια η Σβιόντεκ έδωσε τέλος στο πρώτο σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ, τα πράγματα ήταν πιο... χαλαρά για την εορτάζουσα. Η Σβιόντεκ βρήκε πρώτη δύο breaks (1-0, 3-0) και προηγήθηκε με 5-1. Αν και είχε ένα χαμένο match-point στο 7ο game και είδε την Τσέχα να μειώνει σε 5-2, η κάτοχος του τίτλου έκανε το 6-2 και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη Αναστασία Ποταπόβα, η οποία με τη σειρά της επικράτησε της Κινέζας Ξιού Γουάνγκ με 7-5, 6-7(6), 6-4.

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο πανηγύρισαν, επίσης, οι Κόκο Γκοφ και Ονς Ζαμπέρ. Η Αμερικανίδα τενίστρια δεν είχε εύκολο μεσημέρι, αλλά κατάφερε να κλείσει την αναμέτρησή της απέναντι στην Γιαστρέμσκα στα 2 σετ, κερδίζοντάς την με 6-2, 6-4. Εξίσου δύσκολο ήταν και το παιχνίδι της τενίστρια από την Τυνησία. Αν και πήρε νίκη χωρίς να χάσει σετ με 6-4, 7-6(5) κόντρα στην Λέιλα Φερνάντες.

Η Κόκο Γκοφ στον τέταρτο γύρο θ' αντιμετωπίσει την Ελισαμπέτα Κοκιαρέτο, ενώ η Ζαμπέρ θα παίξει κόντρα στην Κλάρα Τόσον η οποία επικράτησε της Σοφία Κένιν με 6-2, 7-5.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα