Τσιτσιπάς: «Ένιωσα καλά από την αρχή, ο Αρνάλντι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος»

Newsroom
tsitsipas_roland_garros24
Τι δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την άνετη νίκη του επί του Ζιζέν Ζανγκ, για τον επερχόμενο αγώνα του με τον Ματέο Αρνάλντι, αλλά και για τα μαζεμένα παιχνίδια στο διπλό το Σάββατο στο Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τελείωσε σε συνοπτικές διαδικασίες την πρόκριση στον 4ο γύρο του Roland Garros, με αντίπαλο τον Ζιζέν Ζανγκ.

Σε δηλώσεις του στο Eurosport Greece, ο Τσιτσιπάς μίλησε για το παιχνίδι του απέναντι στον Κινέζο, για τον επόμενο αντίπαλό του τον Ματέο Αρνάλντι, καθώς και για τα δύο παιχίδια που θα δώσει το Σάββατο (1/6) στα διπλά και στο court 7, αρχικά με τον αδελφό του Πέτρο, γύρω στις 14:00 κόντρα στους Μολτσάνοφ (Ουκρανία)/Σμιθ (Αυστραλία) και λίγο αργότερα με την Πάουλα Μπαντόσα στο μεικτό διπλό.

Αναλυτικά ο Τσιτσιπάς είπε

  • Για τον αγώνα με τον Ζιζέν Ζανγκ: «Eνιωσα καλά από την αρχή του αγώνα, ένιωασα ότι το μυαλό μου ήταν πιο καθαρό στις κακτικές και στις επιλογές μου, το παιχνίδι μου ήταν ξεκάθαρο, δεν άλλαζα τις σκέψεις μου, το απόλαυσα, ήταν σαν ένα παζλ και έβαζα σωστά τα κομμάτια».
  • Για το παιχνίδι με τον Mατέο Αρνάλντι: «Είναι μαχητής, τον έχω μελετήσει τις τελευταίες εβδομάδες, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, είναι από τους παίκτες που τα δίνει όλα, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος».
  • Για τη συμμετοχή του στα διπλά: «Μου αρέσει να παίζω διπλά και με τους δύο, δεν νιώθω ότι είναι κάτι βαρύ, θα προσπαθήσω να παίξω πιο επιθετικά, θα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία κια μια ωραία ημέρα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα