Roland Garros: Πέταξε εκτός τον Κόρντα ο Αλκαράθ

Newsroom
alcaraz_rg24
O Κάρλος Αλκαράθ υπέταξε τον Σεμπάστιαν Κόρντα χωρίς να χάσει σετ και με νίκη 6-4, 7-6 (5), 6-3 πήρε την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο του Roland Garros.

Ένα ακόμη βήμα προς τον τελικό έκανε ο Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος νίκησε τον Σεμπάστιαν Κόρντα με 6-4, 7-6 (5), 6-3 και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των "16" του Roland Garros.

Ο νεαρός Ισπανός, Νο.3 στο ταμπλό κέρδισε τα 6 από τα 7 games μετά το 3-4 στο 1ο σετ και βρέθηκε μπροστά με 6-4. Δυσκολεύτηκε αρκετά στο 2ο σετ, στο οποίο ισοφαρίστηκε στο 3-3 και τελικά οδηγήθηκε σε tie-break. Εκεί μέχρι το 4-4 τα πάντα ήταν ρευστά, όμως ο Αλκαράθ έφτασε σε διπλό set point στο 6-4 και αξιοποίησε τη 2η ευκαιρία του, για να κάνει το 2-0 σετ.

Στο 3ο σετ τα πράγματα ήταν πιο απλά για τον κάτοχο 2 Grand Slams τίτλων, που προηγήθηκε με 4-1 και δεν κοίταξε πίσω του, για να ολοκληρώσει το ματς σε 2 ώρες και 39 λεπτά.

Ο Alcaraz θα περιμένει την αναμέτρηση του Μπεν Σέλτον με τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα