Roland Garros: Αναβλήθηκε και το παιχνίδι των Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά στο διπλό ανδρών

Newsroom
Αναβλήθηκε και το παιχνίδι των Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά στο Roland Garros
Ο αγώνας των Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά για το διπλό ανδρών στο Roland Garros, επίσης αναβλήθηκε εξ αιτίας της βροχής στο Παρίσι.

Μετά το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά, με την Πάουλα Μπαντόσα στο μεικτό διπλό, αναβλήθηκε και ο αγώνας του Στέφανου και του Πέτρου Τσιτσιπά για τον 1ο γύρο του διπλό ανδρών στο Roland Garros.

Ο αγώνας με αντιπάλοyς τους Ντένις Μολτσάνοφ (Ουκρανία) και Τζον-Πάτρικ Σμιθ (Αυστραλία) είχε προγραμματιστεί να γίνει στο court 4 το απόγευμα του Σαββάτου (1/6), όμως οι βροχοπτώσεις στο Παρίσι έχον δημιουργήσει προβλήματα στα παιχνίδια στα ανοικτά γήπεδα

Η πρόθεση των διοργανωτών είναι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της ημέρας στα μονά, μετατέθοντας τον κύριο όγκο των αγώναν στα διπλά.

Μετά αυτή την εξέλικη ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πολύ πιθανό την Κυριακή (2/6) να έχει τριπλή αποστολή, καθώς υπάρχει και ο αγώνας με τον Ματέο Αρνάλντι για την πρόκριση στα προημιτελικά.

@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Μητσάκος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα