Roland Garros: Αδίστακτη Σβιόντεκ στα προημιτελικά

Newsroom
swiatek_rg24
Η Ίγκα Σβιόντεκ πέρασε σαν... σίφουνας το εμπόδιο της Αναστασία Ποταπόβα και με νίκη 6-0, 6-0 πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Roland Garros.

Σε υπόθεση 40 λεπτών μετέτρεψε την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros η Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία με δύο bagel (6-0, 6-0) πήρε τη νίκη κόντρα στην Αναστασία Ποταπόβα στο πλαίσιο της φάσης των "16" του γαλλικού Grand Slam.

Η Πολωνή σε καμία στιγμή του ματς δεν αντιμετώπισε δυσκολία, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η ίδια κατακτώντας σε 19 λεπτά το πρώτο σετ. Αντίστοιχη ήταν και η εικόνα στο δεύτερο σετ, όπου η Ποταπόβα δεν μπορούσε να κρατήσει το σερβίς της και η Σβιόντεκ εκμεταλλευόταν κάθε λάθος της Ρωσίδας.

Χαρακτηριστικό της άνετης επικράτησης της Νο.1 του κόσμου είναι οι κερδισμένοι πόντοι στο ματς, με την κάτοχο του τίτλου να έχει κερδίσει 48 πόντους, έναντι 10 της αντιπάλου της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα