Τζόκοβιτς: Με μεγάλη μεταμεσονύχτια ανατροπή πέρασε στον τέταρτο γύρο του Roland Garros

Newsroom
djokovic_rg24
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Λορέντζο Μουζέτι, πετυχαίνοντας την ανατροπή κόντρα στον Ιταλό, και με 7-5, 6-7(6), 2-6, 6-3, 6-0 πήρε την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο του Roland Garros.

Σε ένα ματς που τελείωσε στις 4.10 ώρα Ελλάδας, ο ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να βρέθηκε πίσω στα σετ, όμως πέτυχε την ανατροπή κόντρα στον Λορέντζο Μουζέτι και με 7-5, 6-7(6), 2-6, 6-3, 6-0 πήρε την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο του Roland Garros.

Αυτή ήταν η 10η συνεχόμενη νίκη του Σέρβου στο Παρίσι, φτάνοντας παράλληλα και τις 69 σε Grand Slam πιάνοντας στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Νο.1 του κόσμου πέτυχε πέντε άσους στο ματς, περνώντας το 65% των πρώτων σερβίς τους. Κέρδισε, μάλιστα, τους 62 από τους 90 πόντους μετά από πτώτο σερβίς και τους 24 από τους 49 έπειτα από δεύτερο σερβίς. Μελανό σημείο στο ματς για τον Σέρβο ήταν τα λάθη, κάνοντας 42 έναντι 34 του Μουζέτι.

Στην επόμενη φάση ο Τζόκοβιτς θ' αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Φραντσίσκο Σερούντολο που με τη σειρά του κέρδισε τον Τόμι Πολ με 3-6, 6-3, 6-3, 6-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα