Τσιτσιπάς: Έκλεισε... ραντεβού μαζί του ο Αλκαράθ στα προημιτελικά του Roland Garros

Newsroom
alcaraz_rg24
Τη νίκη με 6-3, 6-3, 6-1 πανηγύρισε ο Κάρλος Αλκαράθ κόντρα στον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ και έκλεισε θέση στην οκτάδα του Roland Garros, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Χωρίς να χάσει σετ (6-3, 6-3, 6-1) ο Κάρλος Αλκαράθ πήρε τη νίκη επί του Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros, όπου θ' αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος επικράτησε νωρίτερα του Ματέο Αρνάλντι.

Ο Ισπανός τενίστας ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς κόντρα στον Καναδό, ανεβάζοντας τον ρυθμό του με το πέρας του χρόνου. Ο νεαρός τενίστας κατέκτησε με σκορ 6-3 τα πρώτα δύο σετ, ενώ στο τρίτο δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Αλιασίμ επιτρέποντάς του να πάρει μόνο ένα game.

Αυτή θα είναι η έκτη φορά που θα συναντηθούν οι δύο τενίστες, με τον Αλκαράθ ν' αγνοεί ακόμα την ήττα από τον Τσιτσιπά. Η αναμέτρηση τους αναμένεται να προγραμματισθεί για την Τρίτη (4/6).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα