Αλκαράθ για τον αγώνα με Τσιτσιπά: «Έχω το κλειδί για το ματς εναντίον του, έχω 5-0 νίκες»

Newsroom
alcaraz_tistsipas
Ο Κάρλος Αλκαράθ αποκάλυψε πως έχει το κλειδί για να νικήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον μεταξύ τους αγώνα στο Roland Garros, τονίζοντας βέβαια πως ο Έλληνας παίζει εξαιρετικό τένις.

Το κλειδί για να πάρει τη νίκη στο ματς με τον Στέφανο Τσιτσιπά αποκάλυψε πως έχει ο Ισπανός τενίστας, Κάρλος Αλκαράθ στο πλαίσιο του επικείμενου αγώνα τους στα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο Ισπανός πρωταθλητής, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου, εξήγησε πως ακόμη δεν έχει χάσει από τον Έλληνα και τόνισε πως το μεταξύ τους σκορ -σε νίκες- είναι 5-0 υπέρ του και έπειτα εξήγησε πως γνωρίζει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει για να επικρατήσει. Ωστόσο, επεσήμανε πως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει αν δείξει τον καλό του εαυτό μιας και αναγνώρισε πως ο Τσιτσιπάς παίζει εξαιρετικό τένις:

«Δεν με έχει νικήσει ακόμη, οπότε σε όλα τα ματς που έχουμε παίξει εμείς έχω νικήσει. Άρα αυτό εννοούσα όταν είπα ότι έχω το κλειδί για εκείνον γιατί νομίζω το σκορ ανάμεσά μας (σε νίκες) είναι 5-0. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως μπορώ να παίξω στο 50% των δυνατοτήτων μου. Ξέρω πως ο Στέφανος παίζει εξαιρετικά αλλά ξέρω επίσης , βάσει τακτικής, τί πρέπει να κάνω εγώ στο ματς. Δεν θα το αποκαλύψω αυτό, προφανώς, αλλά ξέρω τί πρέπει να κάνω στο παιχνίδι».

Ο αγώνας τους είναι προγραμματισμένος για τις 4/6.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα