Τσιτσιπάς: «Κλείνει» το πρόγραμμα ο προημιτελικός του με τον Αλκαράθ

Newsroom
alcaraz_tsitsipas
Το βράδυ της Τρίτης (4/6) προγραμματίστηκε ο προημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ για το Roland Garros.

Το παιχνίδι που θα «κλείσει» το πρόγραμμα της Τρίτης (4/6) στο Roland Garros θα είναι ο προημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ.

Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 21:15 ώρα Ελλάδας και θα διεξαχθεί στο κεντρικό court του τουρνουά, Phillippe Chatrier. Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση του Έλληνα τενίστα σε αυτό το court, στο φετινό Roland Garros, μιας και τις προηγούμενες τις έχει δώσει στο δεύτερο court Suzanne Lenglen.

Θυμίζεται πως οι δύο τενίστες έχουν βρεθεί πέντε φορές αντιμέτωποι, με τον Ισπανό να μετράει ισάριθμες νίκες κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο νικητής αυτού του αγώνα θ' αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του τουρνουά τον παίκτη που θα πάρει την πρόκριση στο ζευγάρι Σίνερ - Ντιμιτρόφ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα