Roland Garros: Η Σβιόντεκ το... βιολί της (vid)

Newsroom
swiatek_rg24
Η Ίγκα Σβιόντεκ υπέταξε την Μαρκέτα Βοντρούσοβα με 6-0, 6-2 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros.

Ασταμάτητη μοιάζει η Ίγκα Σβιόντεκ στην υπεράσπιση του περυσινού της τίτλου στο Roland Garros, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης με τη νίκη επί της Μαρκέτα Βοντρούσοβα με 6-0, 6-2.

Η Πολωνή Νο.1 του κόσμου έφτασε τις 33 νίκες στο τουρνουά σε 35 αγώνες και παράλληλα τις 19 σερί στο γαλλικό Grand Slam. H νεαρή τενίστρια τελείωσε την αναμέτρηση με 67% στο σερβίς, κερδίζοντας του 23 από τους 26 πόντους πίσω από το πρώτο. Πραγματοποίησε 25 winners με μόλις εννέα αβίαστα λάθη.

Στο πρώτο σετ, η Σβιόντεκ δεν βρήκε καμία αντίσταση από την αντίπαλο της, προσθέτοντας ένα ακόμη bagel στο ενεργητικό της (6-0). Ενώ στο δεύτερο σετ «επέτρεψε» στην Βοντρούσοβα να πάρει δύο games από τα οκτώ που παίχτηκαν (6-2).

Στα ημιτελικά η Σβιόντεκ θ' αντιμετωπίσει την Κόκο Γκοφ, η οποία νωρίτερα απέκλεισε την Ονς Ζαμπέρ, επικρατώντας με 4-6, 6-2, 6-3.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα