Τζόκοβιτς: Αποσύρθηκε από το Roland Garros

djokovic
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποσύρθηκε από το Roland Garros και πλέον δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Μπορεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς να έκανε υπερπροσπάθεια στο ματς κόντρα στον Φρανσίσκο Σερούντολο, ωστόσο ο τραυματισμός στο γόνατο δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στο γαλλικό Grand Slam, με συνέπεια ν' αποσυρθεί. Την είδηση της απόσυρσης του Σέρβου τενίστα έκανε γνωστή και η διοργανώτρια αρχή, μέσω δημοσίευσης στο Twitter.

Το παραπάνω γεγονός σημαίνει πως ο «Νόλε» δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο του και θα πέσει από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης μετά από πολύ καιρό. Ο Κάσπερ Ρουντ θα πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Ζβέρεφ - Ντε Μινόρ.

Σημειώνεται πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε δηλώσεις του, μετά από την τεράστια νίκη/ανατροπή του κόντρα στον Σερούντολο, αποκάλυψε πως δεν ήταν σίγουρη η συμμετοχή του στον προημιτελίκό του τουρνουά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα