Ο Τσιτσιπάς συνεχίζει το απόγευμα της Τετάρτης με το διπλό στο Roland Garros

Newsroom
tsitsipas_rg24
Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς το απόγευμα της Τετάρτης αγωνίζονται στον 3ο γύρο στο διπλό ανδρών, το πρόγραμμα της ημέρας στα μονά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς όπως και πέρυσι αποχαιρέτησε στα προημιτελικά το απλό ανδρών, όμως συνεχίζει την προσπάθειά του με το διπλό ανδρών στο Roland Garros.

Με συμπαίκτη τον αδελφό του Πέτρο, το απόγευμα της Τετάρτης (5/6) και όχι πριν από τις 17:00 θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους, Μανουέλ Γκινάρντ και Γκρεγκόρ Ζακ για τον 3ο γύρο και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στα μονά και στο «Philippe Cahtrier» θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια των προημιτελικών.

Αρχικά στις 15:15 η Ελενα Ριμπάκινα θα παίξει με την Τζασμίν Παολίνι και αμέσως μετά η Αρίνα Σαμπαλένκα με τη 17χρονη Μίρα Αντρέεβα. Οι νικήτριες θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά.

Αργότερα, στις 21:15 ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ο Αλεξ ντε Μινόρ θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου τον νικητή περιμένει ο Κάσπερ Ρουντ, που πέρασε χωρίς αγώνα μετά την αποχώρηση του Τζόκοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα