O Ζβέρεφ για 4η διαδοχική χρονιά στα ημιτελικά του Roland Garros

Newsroom
Zverev
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ καθάρισε τον προημιτελικό με τον Αλεξ ντε Μινόρ στα τρία σετ και για 4η διαδοχική χρονιά είναι στα ημιτελικά του Roland Garros.

O Aλεξάντερ Ζβέρεφ αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε αγώνα πέντε σετ, για να προχωρήσει στο Roland Garros, o Γερμανός πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία νίκησε τον Άλεξ ντε Μινόρ με 6-4, 7-6(5), 6-4 και πέρασε στα ημιτελικά.

Ο Ζβέρεφ προκρίθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά, χωρίς όμως να κάνει το βήμα προς τον τελικό.Θα το αναζητήσει την Παρασκευή (8/6) απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ από τον οποίο είχε ηττηθεί στον περσινό ημιτελικό με 3-0 σετ.

«Έχω μια νοοτροπία ότι πρέπει να δουλέψεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον για να είσαι ο καλύτερος παίκτης. Νομίζω ότι οι καλύτεροι παίκτες το κάνουν όλοι αυτό. Μου αρέσει να δουλεύω μέχρι το απόλυτο όριό μου, και αν το κάνω αυτό, τότε το να παίξω πέντε σετ, ξαφνικά, δεν είναι τόσο δύσκολο. Το κάνω αυτό εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι σε έναν ακόμη ημιτελικό και ελπίζω να μπορέσω να κερδίσω έναν» είπε μετά το τέλος ο Ζβέρεφ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα