Προημιτελικά για τα αδέλφια Τσιτσιπά, ημιτελικά γυναικών την Πέμπτη στο Roland Garros

Newsroom
Αδέρφια Τσιτσιπά
O προημιτελικός για τα αδέλφια Τσιτσιπά στο διπλό και οι ημιτελικοί γυναικών στο απλό κυριαρχούν την Πέμπτη στο Roland Garros.

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς συνεχίζουν την πορεία τους στο διπλό ανδρών στο Roland Garros και τώρα έχουν την ευκαιρία να φθάσουν στα ημιτελικά ενός τουρνουά Grand Slam.

Nωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (6/6), λίγο μετά τις 14:30 θα αντιμετωπίσουν για τα προημιτελικά τους Μαρσέλο Αρελάβο (Ελ Σαλβαδόρ) και Μάτε Πάβιτς (Κροατία) για τα προημιτελικά.

Στο Philippe Chatrier θα γίνουν οι δυο ημιτελικοί του μονού γυναικών, που δεσπόζουν στο πρόγραμμα.Στις 16:00 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει ο πρώτος, ανάμεσα στην κάτοχο του τίτλου Ίγκα Σβιόντεκ και την Κόκο Γκοφ, Νο.2 πλέον στον κόσμο.

Θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα ο άλλος ημιτελικός, με την Τζασμίν Παολίνι και την Μίρα Αντρέεβα να φθάνουν για πρώτη φορά τόσο μακριά σε Grand Slam.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα