Σβιόντεκ - Παολίνι 2-0: Η «Βασίλισσα» της σκόνης είναι Πολωνή

Την κυριαρχική νίκη στον τελικό του Roland Garros με σκορ 6-2, 6-1 κόντρα στην Τζάσμιν Παολίνι πανηγύρισε η Ίγκα Σβιόντεκ και κατέκτησε το τρίτο σερί γαλλικό Grand Slam.

Η Ίγκα Σβιόντεκ απέδειξε για ακόμη μία φορά πως στο χώμα είναι... Βασίλισσα! Η Πολωνή Νο.1 του κόσμου κυριάρχησε της Τζασμίν Παολίνι στον τελικό του Roland Garros με 6-2, 6-1 και έφτασε στην τρίτη σερί κατάκτηση του γαλλικού Grand Slam, φτάνοντας συνολικά τα πέντε Grand Slams στην καριέρα της.

Με εξαίρεση τα πρώτη games της αναμέτρηση, όπου η Παολίνι ήταν ανταγωνιστική κάνοντα και break στο σερβίς της Σβιόντεκ, ο τελικός ήταν απεδείχθη μεγάλος μονόλογος. Η Νο.1 του κόσμου, αν αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο σετ (2-1), κατάφερε και έκανε σερί 10 games και έφτασε ένα game μακριά από την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Roland Garros.

Η Παολίνι στο 6ο game του δεύτερου σετ σταμάτησε το σερί της Σβιόντεκ, παίρνοντας το game της τιμής μιας και στο 7ο game η Πολωνή έκλεισε το σετ με 6-1 και πανηγύρισε την κατάκτηση του Roland Garros.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα