Τσιτσιπάς: Πρόστιμο για παραβιάσεις προπονητικών κανονισμών

Newsroom
tsitsipas_stefanos_petros
Πρόστιμο επιβλήθηκε στα αδέρφια Τσιτσιπά για πολλαπλές παραβιάσεις προπονητικών κανονισμών κατά τη διάρκεια των αγώνων τους στο φετινό Roland Garros.

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς τιμωρήθηκαν με πρόστιμο παραπάνω από 20.000 ευρώ, καθώς παραβίασαν πολλούς κανόνες ωόσον αφορά το coaching κατά τη διάρκεια των αγώνων τους στο διπλό του Roland Garros.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο αδέρφια τιμωρήθηκαν για τους αγώνες στον δεύτερο και τον τρίτο γύρο του γαλλικού Grand Slam, με τον Στέφανο να τιμωρείται επίσης και παραπτώματα στον προημιτελικό με το Κάρλος Αλκαράθ.

Σύμφωνα με την γαλλική L'Equipe, αν και επιτρέπεται πλέον το coaching, η διοργανώτρια αρχή τιμώρησε περιπτώσεις όπου οι παίκτες βρίσκονταν στην απέναντι πλευρά από το box τους ή έκαναν διάλογο σε περιπτώσεις που δεν επιτρεπόταν.

Αναλυτικότερα, τα δύο αδέρφια για τα δύο παιχνίδια στο διπλό τιμωρήθηκαν με 4.600 ευρώ και 9.200 ευρώ. Ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον αγώνα στο μονό τιμωρήθηκε με ποσό 7.400 ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα