Roland Garros: Φωτογραφήθηκε με το τρόπαιο η Σβιόντεκ

Newsroom
swiatek_roland_garros
Μπορεί να μην βγήκε φωτογραφίες με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, όμως η Ίγκα Σβιόντεκ πραγματοποίησε την καθιερωμένη φωτογράφιση με το τρόπαιο του Roland Garros.

Οι ρυθμοί είναι πυρετώδεις στο Παρίσι ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων και η πόλη θυμίζει εργοτάξιο. Αυτό αποτέλεσε εμπόδιο για την καθιερωμένη φωτογράφιση της πρωταθλήτρια του Roland Garros με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, με αποτέλεσμα να γίνει εντός των εγκαταστάσεων του τουρνουά.

Η Ίγκα Σβιόντεκ έκανε πέρα την αθλητική της ένδυση και απαστράπτουσα πόζαρε με το κύπελλο του Roland Garros, μία μέρα μετά την επικράτητή της στον τελικό επί της Τζασμίν Παολίνι με 6-2, 6-1. Η Πολωνή Νο.1 του κόσμου κατέκτησε το 4ο Roland Garros της καριέρας της, φτάνοντας τα πέντε Grand Slam στην καριέρα της.

 

Την φωτογράφιση της Ίγκα Σβιόντεκ παρακολούθησε πολύς κόσμος, ο οποίος βρέθηκε από νωρίς στις εγκαταστάσεις του γαλλικού Grand Slam.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα