Σάκκαρη: «Ηθελα περισσότερο να κερδίσω για την Ελλάδα, παρά για μένα»

Newsroom
Σάκκαρη: «Ηθελα περισσότερο να κερδίσω για την Ελλάδα, παρά για μένα»
Η Μαρία Σάκκαρη ήταν πανευτυχής που τελείωσε την υπόθεση πρόκριση για την Ελλάδα, πριν καν χρειαστεί να πάει στο τέταρτο ματς με το Βέλγιο.

Χαρούμενη και απελευθερωμένη από το άγχος αφού η υπόθεση πρόκριση τελείωσε, ήταν η Μαρία Σάκκαρη στο τέλος του ματς με την Μέρτενς.

Η νίκη της έδωσε στην Ελλάδα το εισιτήριο στην επόμενη φάση και η Ελληνίδα τενίστρια ήταν περιχαρής αφού έκανε την δουλειά για την εθνική ομάδα.

«Η Ελίζ είναι παγκοσμίου κλάσης παίκτρια και ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο. Αν παίζεις μόνο για τον εαυτό σου σε ένα κανονικό τουρνουά, αν χάσεις είσαι μόνος σου, αλλά ήθελα να κερδίσω περισσότερο για την Ελλάδα παρά για τον εαυτό μου. Σημαίνει πολλά για εμένα, για την ομάδα, για τη χώρα μας. Είναι υπέροχο που είμαστε στον τελικό της πόλης» ανέφερε αρχικά η Σάκκαρη ενώ σχολιάζοντας για το ματς, είπε:

«Η μπάλα πετούσε στον αέρα πολύ γρήγορα λόγω της ζέστης. Ένιωσα ότι απλά έπρεπε να ήμουν σταθερή και να προσπαθήσω να ρίχνω βαριές μπάλες, να βγάλω όσα το δυνατόν περισσότερα χτυπήματα. Νομίζω ότι τα κατάφερα καλά, παρότι είχα μια πτώση στο δεύτερο σετ. Βιαζόμουν λίγο, όμως το συνειδητοποίησα και το άλλαξα κατευθείαν».

Η Ελληνίδα τενίστρια στάθηκε και στο θέμα με τα ανεβάσματα στο φιλέ που δεν ήταν και τόσο αποτελεσματικά σήμερα.

«Τα ανεβάσματα στο φιλέ πρέπει να τα βελτιώσω πολύ, να τα κάνω πιο συχνά, να έχω περισσότερο θάρρος. Δουλεύω και πάνω στο σερβίς μου για να έχω καλύτερα ποσοστά, ενώ υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για κάθε χτύπημα και αυτό είναι καλό. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα νιώθω καλύτερα και θα δώσω στον εαυτό μου ευκαιρίες, αρχικά στο μεικτό διπλό μετά, αλλά και αύριο» είπε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UNITED CUP Τελευταία Νέα